Адвокат във Франция и в България

Кантора във Франция и в България

Liliana Bakayoko френско-български адвокатЛиляна Бакайоко е адвокат от Парижка и от Софийска адвокатски колегии, доктор по право и бивш професор по право.

Адвокатската й кантора е създадена през 2011 г. Тя предоставя юридически услуги в областта както на френското право, така и на българското право, и съдейства на клиенти пред френските и пред българските съдилища. Кантората оказва юридическо съдействие на френски, английски и български език, като комбинира изключителен професионализъм с подчертано човешки подход и с аналитични, иноваторски и борбени качества, които клиентите й много ценят.

Лиляна Бакайоко е едновременно и теоретик, и практик в областта на правото. В допълнение към упражняването на адвокатската професия, тя е преподавала различни юридически предмети (главно в областта на търговското и на международното право), в продължение на десет години (на френски и понякога на английски език), във висши учебни заведения в Париж (като университета Panthéon-Assas (Париж II), European Business School (EBS), École Supérieure d’Administration et de Management (ESAM) и École de Formation professionnelle des Barreaux de la Cour d’Appel de Paris (EFB)). Тя е автор на книгата „L’engagement en droit (L’individuation et le Code civil au XXIème siècle)“, публикувана на френски език от издателство Éditions Publibook Université, Париж, Франция.

Лиляна Бакайоко е член на Френско-българската търговска и индустриална камара, и на French-Speaking International Lawyers. Тя е Председател на Асоциация на адвокатите франкофони, която е член на Френско-българската търговска и индустриална камара.

Благодарение на мултикултурната си основа, кантората предоставя юридически услуги, които са изключително добре адаптирани към нуждите на клиентелата, като предлага оптимални и ефикасни юридически решения.